Fransböjning, Lashlift, Browlift

Lashlift är en behandling som innebär att man böjer och permanentar fransarna skonsamt. Metoden har funnits i flera år och ger ett naturligt resultat och en illusion av att du har längre och fylligare fransar. Lashlift passar de flesta och är optimalt för dig som inte vill använda fransböjare.

behandling med lashlift

Inga skadliga ämnen används vid behandlingen som är helt vattenbaserad. Behandlingen tar ca 45-70 min och fransarna böjs med hjälp av en silikonrulle som fästs ovanpå ögonlocket. Efter det behandlas fransarna med två vätskor. Effekten varar 6-8 veckor beroende på fransarnas växtcykel. Vi tappar normalt ca 5 fransar om dagen och effekten avtar i takt med att nya fransar växer ut. Ny behandling rekommenderas efter 6-10 veckor.

Före din behandling med lashlift:

Kom utan smink och linser till din behandling

Efter din behandling med lashlift:

Undvik fysisk aktivitet ett dygnet efter behandling. Vätskor får inte komma nära fransarna. Använd inga starka make-up removers de första dagarna. Undvik dusch, bastu och bad de första 24 timmarna. Försök att inte gnugga fransarna under det första dygnet.

behandling med browlift

Browlift, eller brow lamination som det också kallas är en behandling som ger fyllighet och form till ögonbrynen, Med hjälp av lim och permanentvätskor kan man styra bångstyriga strån i rätt riktning och man slipper styla och forma sina bryn varje morgon. Behandlingen håller i ca 8 veckor beroende på brynkvalitet och växtfas. 

 

Känner du dig tveksam eller har frågor kring din behandling kand du läsa mer om våra vanligaste frågor och svar här. Vill du ha personlig rådgivning så finns vi alltid till hands.

Maila oss på: info@klinikvillastan.se eller ring 033-10 40 00