Händer, fötter, dekolletage

Den finns en rad olika behandlingar att välja ibland om man vill föryngra sina händer eller sitt dekolletage. I kombination med våra behandlingar rekommenderas våra hudvårdsprodukter med vetenskapligt bevisad effekt för ett ännu bättre resultat! Vilken behandling som passar just dig avgörs vid en kostnadsfri konsultation. 

Händer

Profhilo: Kraftfull hyaluronsyra läggs under huden med hjälp av ytliga stick. Hyaluronsyran ger en omedelbar fukt och startar upp hudens egen produktion av fukt och kollagen. En kur på 2 behandlingar. 

Restylane Skinbooster: Hyaluronsyra som injiceras under huden som små ”pärlor” över området. Ger fukt och kollagenstimulering. En kur på 2 behandlingar. 

Dermapen: Många, små nålstick i huden startar upp hudens naturliga produktion av fukt och kollagen. En cocktail av vitaminer, antioxidanter och hyaluronsyra förs ner tillsammans med nålarna och ökar effekten. En kur på 4-6 behandlingar. 

dekolletage

Ett dekolletage utan rynkor och med en jämn hudton är fullt möjligt att uppnå idag. Vi har en rad olika behandlingar för att förbättra huden i dekolletaget. 

IPL i kombination med lätt kemisk peeling: Ger en fin och jämnhudton genom att exfoliera döda hudceller på ytan och behandla pigmenteringar. IPL stimulerar hudens egen produktion av kollagen och fukt och man får en finare och jämnare hudstruktur.

Plasmapen: En djupare och mer kraftfull behanling på grövre linjer mellan brösten. Små brännpunkter minskar grovheten i huden och kollagenstimuleringen sker djupare i huden. 

Dermapen: Tusentals microkanaler skapas av Dermapennans nålar. Stimulerar cellbildning och huden ökar sin produktion av fukt och kollagen vilket ger en finare hudstruktur. Har även viss effekt på pigment. Oftast görs behandlingen i kombination med en lättare kemsik peeling för att öka effekterna ännu mer. 

Profhilo: Kraftfull hyaluronsyra injiceras i punkter över området. Hyaluronsyran kickar igång hudens egna system för produktion av kollagen och fukt. Ger en jämnare hudstruktur. 

Restylane Skinbooster: Hyaluronsyra injiceras i små pärlor över området. Hyaluronsyran kickar igång hudens egna system för produktion av kollagen och fukt. Ger en jämnare hudstruktur. 

Fötter:

Vi avlägsnar förhårdnader och rensar nagelplattan. Fuktgivande produkter tillförs och behandlingen avslutas med massage. Vill du ha ett nagellack så ingår det också.

Känner du dig tveksam eller har frågor kring din behandling kand du läsa mer om våra vanligaste frågor och svar här. Vill du ha personlig rådgivning så finns vi alltid till hands.

Maila oss på: info@klinikvillastan.se eller ring 033-10 40 00