Rynkbehandling med Restylane - Klinik Villastan

Rynkbehandling med Restylane sk Fillers

Klicka här för onlinebokning

Behandla ansiktsrynkor med Restylane

När vi blir äldre minskar kvaliteten på hyaluronsyran, huden blir torrare och rynkor uppstår. Hyaluronnsyra finns naturligt i huden, binder vatten och hjälper till att fukta huden inifrån och håller den smidig. Restylane är näst intill identisk med kroppens egen hyaluronsyra och kan injiceras under huden för att släta ut rynkor eller skapa volym. Restylane är ett svenskt väldokumenterat preparat och mer än 19 års forskning ligger bakom de produkter vi använder idag.

Restylane för fina linjer och veck

På Klinik Villastan kan vi behandla fina linjer, rynkor och veck i huden, till exempel mellan ögonbrynen (argrynkan), i pannan, ovanför munnen (rökrynkor), mellan munnen och näsan (nasolabiala veck) och i mungiporna. Behandlingen är inte speciellt smärtsam då gelén som injiceras innehåller bedövningsmedel. Med hjälp av Restylane kan du återskapa och föryngra ditt ansikte med ett naturligt resultat, så att du fortfarande har kvar ditt eget utseende. Resultatet syns direkt och effekten kvarstår 3-12 månader, men ibland längre. För att få ett mer hållbart och bestående resultat är det viktigt att kontinuerligt göra påfyllnadsbehandlingar.

Ofta gör vi en kombination av behandlingar för att uppnå bäst resultat och därför rekommenderar vi att behandlingen alltid föregås av en konsultation. Om det inte finns några hinder sker den ofta i samband med behandlingen. Behandlingen kan utföras när som helst på dagen och tar ca 30-60 minuter inklusive konsultation. Inom 2 veckor kommer du på ett återbesök, då vi kontrollerar att allt ser bra ut.

Rynkbehandling med restylane

 

Se fler före- och efterbilder

Restylane är en fantastisk produkt som kan användas för många olika typer av behandlingar. Bland annat volymbehandlingar så som ansiktsskulptering och läppförstoring eller hudförbättrande behandlingar så som Restylane Skinbooster.

Före/efter behandling med Restylane

Före:
Du bör inte ha feber eller sjukdomskänsla i kroppen. Inte heller ha kvisslor eller finnar på injektionsområdet, eller pågående herpesinfektion. Du får heller inte vara gravid eller amma. Tänk på att inte använda läkemedel med acetylsalisylsyra, som Treo och Magnecyl, NSAID-preparat (Ipren) före behandlingen för att undvika uppkomst av blåmärken. Omega 3 får heller inte tas senare än två veckor före behandling. Om du intar blodförtunnande medicin konsultera alltid din läkare innan behandling med Restylane.

Efter:
Direkt efter din behandling kan du utan större besvär återgå till din vardag, viss ömhet och svullnad kan uppstå. Blåmärken kan uppstå vid injektionsområdet samt en lindrig klåda. Detta försvinner mestadels efter ett par dagar, men kan ibland kvarstå i en vecka. Tryck eller massera inte på injektionsområdet, du ska heller inte träna eller bada bastu innan svullnaden har lagt sig.