Ansiktsbehandling Man

Ansiktsbehandling för män – rengörande med synligt resultat

En rengörande och reparerande ansiktsbehandling speciellt anpassad för den manliga hyn. I behandlingen ingår grundlig rengöring följt av en peeling där vi avlägsnar döda hudceller. Vid behovs gör vi även en portömning. Vi gör en lätt syrabehandling och plockar dina bryn om det behövs. Därefter massage av ansikte, skalp och nacke följt av en ansiktsmask. Behandlingen avslutas med vårdande produkter. I behandlingen ingår hudanalys och produktrekommendationer. 

Tid ca 60 min. Pris 850 kr

borttagning av milier

Milier är små vita knottror på huden. Det är talgkulor. Ofta sitter de under ögonen och liknad vita pormaskar. Till skillnad från pormaskar är milier helt inkapslade och saknar öppning. När vi tar bort milier skapar vi en öppning med en steril kanyl. Därefter kan vi avlägsna innehållet. Man ska inte klämma milier själv. Då kan man förvärra tillståndet och orsaka ärr.  I samband med din ansiktsbehandling kan vi även ta bort milier. 

Välkommen att boka din tid för ansiktsbehandling hos Klinik Villastan i Borås.

Känner du dig tveksam eller har frågor kring din behandling kan du läsa mer om våra vanligaste frågor och svar här. Vill du ha personlig rådgivning så finns vi alltid till hands, du hittar oss på Övre Kvarngatan 30 i Borås.

Maila oss på: info@klinikvillastan.se eller ring: 033-10 40 00