VAX

Hårborttagning med hjälp av vaxning

Vaxning är en effektiv metod för att snabbt och enkelt avlägsna hår och är mycket mer hållbar än rakning. Dessutom undviker man stubb och strävhet vid återväxt då hårtstrået avlägsnas från roten. Vi på Klinik Villastan anpassar alltid vax efter hudtyp och område, så även om du har en känslig och lättirriterad hud så kan vi behandla med vax. Vi vaxar ben, armhålor, ansikte och näsborrar. Vi gör även intimvaxning på kvinnor samt brasiliansk vaxning. Resultat kvarstår i 3-4 veckor beroende på hårstråets växtfas. Behandlingstiden varierar beroende på hur stort område som ska behandlas.

Före vaxning:

Innan din behandling är det bra om du torrborstar de områden du vill vaxa. Då är det lättare att komma åt inåtväxta hårstrån. Undvik att smörja in huden innan vaxning. Om du använder kraftfulla hudvårdsprodukter meddela detta innan behandling. Allra bäst resultat får du om håret är utväxt 4-5 mm.

Efter vaxning:

Efter vaxningen blir din hud extra känslig för sol i 24 timmar. Du ska undvika peeling och skrubb det första dygnet.


Välkommen att boka din tid för vaxning hos Klinik Villastan i Borås.

Känner du dig tveksam eller har frågor kring din behandling kan du läsa mer om våra vanligaste frågor och svar här. Vill du ha personlig rådgivning så finns vi alltid till hands, du hittar oss på Övre Kvarngatan 30 i Borås.

Maila oss på: info@klinikvillastan.se eller ring: 033-10 40 00