Hairfiller

Hair Filler  – en metod att återfå din hårväxt

Lider du av håravfall eller har du tunt hår? Då är Hair Filler en injektionsbehandling med anmärkningsvärda resultat. Oavsett orsak till ditt håravfall eller tunna hår kan man återfå hårtillväxten. Upp till 39% fler hårstrån och upp till 26% tjockare hår. Hair Filler hindrar celldöd och bidrar till att hårsäckarna bibehåller sin form och storlek. Man kan behandla huvudet, ögonbrynen och skägget. Behandlingen är säker och jobbar på cellulär nivå och påverkar DNA-syntesen i hårcellens kärna och redan efter andra behandlingen har man skapat en aktivitet i hårsäckarna. Behandlingen passar även dig som genomgått en hårtransplantation. På Klinik Villastan använder vi Dr. CYJ Hair Filler som är en medicinteknisk produkt av klass III och har en CE märkning. 

Såhär ser kuren ut: En behandling varannan vecka i två månader, sedan en behandling i månaden kommande halvåret. Du ska även använda ett serum morgon och kväll.

Före:
Behandlingen föregås ALLTID av en konsultation. På behandlingsdagen får du inte ha feber eller sjukdomskänsla i kroppen. Du får heller inte vara gravid eller amma. Tänk på att inte använda läkemedel med acetylsalicylsyra, som Treo och Magnecyl, NSAID-preparat (Ipren) före behandlingen för att undvika uppkomst av blåmärken. Omega 3 får heller inte tas senare än två veckor före behandling. Om du intar blodförtunnande medicin konsultera alltid din läkare innan behandling.

Efter:
Du kan utan större besvär återgå till din vardag. Dock kan blåmärken, ömhet och svullnad uppstå vid injektionsområdet. Du kan också få klåda. Reaktionerna försvinner oftast efter ett par dagar, men kan ibland kvarstå i en vecka. Du ska inte trycka eller massera på behandlade injektionsområden, inte heller träna eller bada bastu tills svullnaden har lagt sig. 

Välkommen att boka din tid för konsultation och behandling med Hair Filler hos oss på Klinik Villastan i Borås. 

Känner du dig tveksam eller har frågor kring din behandling kan du läsa mer om våra vanligaste frågor och svar här. Vill du ha personlig rådgivning så finns vi alltid till hands, du hittar oss på Övre Kvarngatan 30 i Borås.

Maila oss på: info@klinikvillastan.se eller ring: 033-10 40 00