HUDFÖRYNGRING MED KEMISK PEELING PRX-T33

PRX-T33 -ny effektiv peeling mot rynkor och ålderstecken 

PRX-T33 är den nya generationens TCA-peel för alla olika hudtyper och åldrar. PRX-T33 är en ”snällare” peeling än traditionell TCA peeling på grund av den unika patenterade formuleringen bestående av en kombination av TCA, väteperoxid samt kojliksyra. Dessa aktiva ingredienser interagerar in i huden på cellulär nivå och bidrar till cellförnyelse samt stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer vilket förbättrar huden omedelbart, men även på längre sikt. Hudens funktioner återskapas och en kollagenstimulerande effekt uppstår som lyfter, ger omedelbar lyster, ”plumping”-effekt och reducering av rynkor och linjer.

PRX-T33 appliceras på huden i lager genom en speciell massageteknik för att optimera effekten av de aktiva ingredienserna och för att nå djupt ner i huden. PRX-T33 orsakar ingen ”frosting”, och kan användas under alla årstider. Den orsakar inte heller ljuskänslighet. Behandlingen är näst intill smärtfri och orsakar minimal fjällning.

PRX-T33 är klassad som en medicintekniskt produkt och är CE-märkt med internationellt patent. Antalet behandlingar varierar beroende p vilket område man behandlar, men i snitt 3-5 gånger i en kur med en veckas mellanrum.Resultatet varar sedan upp till 6 månader. En underhållsbehandling varannan månad rekommenderas för att bibehålla resultatet. 

Före:
Behandlingen föregås ALLTID av en konsultation. På behandlingsdagen får du inte ha feber eller sjukdomskänsla i kroppen. I övrigt behöver man inte förbereda sig på den här behandlingen. 

Efter:
Du kan utan större besvär återgå till din vardag och den här behandlingen ger ingen flagning. Det är viktigt att du använder tillhörande hudvård morgon och kväll efter din behandling. 

PRX-T33 motverkar och reducerar:

 • Rynkor och fina linjer
 • Pigmenteringar/ solfläckar
 • Torr hud
 • Förlorad elasticitet
 • Melasma
 • Åldrad hud
 • Ärrbildningar och bristningar.

PRX-T33 kombineras gärna med:

 • Injektionsbehandlingar
 • Microdermabrasion
 • Mesoterapi
 • Microneedling
 • Plasmaljus
 • Trådning
 • PRP/vampyrbehandling.

VAD ÄR KEMISK PEELING? 

Kemisk peeling kan göras på ansikte, hals, nacke, dekolletage och händer, och är ett samlingsnamn för en rad olika behandlingar där aktiva ämnen, så som syror läggs på huden för att åstadkomma hudföryngring och hudförbättring. Kemisk peeling finns i olika styrkor. Allt från mild peeling till starkare peeling. Allt anpassas efter din hudtyp men framförallt önskat resultat. På Klinik Villastan erbjuder vi flera peeler i olika styrkor. Det bästa är att boka en konsultation innan din behandling, så kan vi avgöra vilken peeling som ger bäst resultat för just Dig. 

De aktiva syrorna, som appliceras på huden, skalar bort döda hudceller som täpper till porerna. Då stimuleras cellförnyelsen och huden får en bättre struktur. Det man vill uppnå med en kemisk peeling är en förbättring samt ”föryngring” av huden, jämnare hudton och även förbättra resultatet av andra kosmetiska behandlingar. Om man kombinerar kemisk peeling med andra behandlingar kan man uppnå fantastiska resultat. Kemisk peeling kan även hjälpa dem som lider av acne, rosacea och pigmentfläckar. Ofta behandlas man mer än en gång i en kur.

På Klinik Villastan i Borås utför vi en rad olika former av kemisk peeling med olika styrka. Boka tid för konsultation för att avgöra vilken peel som passar just dig. 

Känner du dig tveksam eller har frågor kring din behandling kan du läsa mer om våra vanligaste frågor och svar här. Vill du ha personlig rådgivning så finns vi alltid till hands, du hittar oss på Övre Kvarngatan 30 i Borås.

Maila oss på: info@klinikvillastan.se eller ring: 033-10 40 00