Zo Retinol Homepeel

ZO RETINOL HOMEPEEL  – behandla med peeling hemma

ZO Retinol homepeel kit är ett perfekt kit för dig som vill jobba effektivt med huden hemma. Peelen ger en fantastisk lyster, en jämnare hudton och en anti-aging effekt. I kitet ingår allt du behöver. Huvudprodukten i kitet är ZO Radical Night Repair med 1% retinol. Peelen utförs som en hemmabehandling under 3-5 dagar och kan med fördel upprepas 2-4 gånger om året.

 Produkter:

  • 1st Radical night repair 30 ml
  • 1st Exfoliating polish 16,2 g
  • 1st Hydrating cleanser 60 ml
  • 1st Hydrating creme 58 g
  • 1st Sunscreen + primer spf 30,15 ml

Före:
Konsultation krävs före uppstart. Du skall inte känna sjukdomskänsla vid behandling.

Efter:
Effekten av denna Peel kommer 2-3 dagar efter start. Kraftig flagning och rodnad och även svullnad i huden är normalt i ca 5-7 dagar. 

VAD ÄR KEMISK PEELING? 

Kemisk peeling kan göras på ansikte, hals, nacke, dekolletage och händer, och är ett samlingsnamn för en rad olika behandlingar där aktiva ämnen, så som syror läggs på huden för att åstadkomma hudföryngring och hudförbättring. Kemisk peeling finns i olika styrkor. Allt från mild peeling till starkare peeling. Allt anpassas efter din hudtyp men framförallt önskat resultat. På Klinik Villastan erbjuder vi flera peeler i olika styrkor. Det bästa är att boka en konsultation innan din behandling, så kan vi avgöra vilken peeling som ger bäst resultat för just Dig. 

Resultat av kemisk peeling:

De aktiva syrorna, som appliceras på huden, skalar bort döda hudceller som täpper till porerna. Då stimuleras cellförnyelsen och huden får en bättre struktur. Det man vill uppnå med en kemisk peeling är en förbättring samt ”föryngring” av huden, jämnare hudton och även förbättra resultatet av andra kosmetiska behandlingar. Om man kombinerar kemisk peeling med andra behandlingar kan man uppnå fantastiska resultat. Kemisk peeling kan även hjälpa dem som lider av acne, rosacea och pigmentfläckar. Ofta behandlas man mer än en gång i en kur.

På Klinik Villastan i Borås utför vi en rad olika former av kemisk peeling med olika styrka. Boka tid för konsultation för att avgöra vilken peel som passar just dig. 

Känner du dig tveksam eller har frågor kring din behandling kan du läsa mer om våra vanligaste frågor och svar här. Vill du ha personlig rådgivning så finns vi alltid till hands, du hittar oss på Övre Kvarngatan 30 i Borås.

Maila oss på: info@klinikvillastan.se eller ring: 033-10 40 00