Cosmopeel TCA

COSMO PEEL dermaceutic- en kraftfull peeling som reducerar ålderstecken

En starkare peeling med TCA syra. Cosmo Peel Dermaceutic reducerar rynkor och ålderstecken. Förbättrar hudstrukturen och stimulerar kollagen- och elastin produktionen. Hjälper även mot acne ärr och pigmenteringar. Finns i olika styrkor. Konsultera din behandlare vilken som passar dig. 

Före:
Behandlingen föregås ALLTID av en konsultation. På behandlingsdagen får du inte ha feber eller sjukdomskänsla i kroppen. Använd heller inte brun utan sol, och du ska inte ha vaxat dig i ansiktet 48 timmar innan behandling. 

Efter:
Denna Peel ger medel till kraftig flagning som kvarstår 5-7. Det är viktigt att följa behandlarens råd om eftervård av huden. Denna peeling gör huden solkänslig en längre tid efter behandling och hög solskyddsfaktor är ett måste! Undvik ånga, bastu, aktiv fysisk träning och liknande tills huden är läkt. 

VAD ÄR KEMISK PEELING? 

Kemisk peeling kan göras på ansikte, hals, nacke, dekolletage och händer, och är ett samlingsnamn för en rad olika behandlingar där aktiva ämnen, så som syror läggs på huden för att åstadkomma hudföryngring och hudförbättring. Kemisk peeling finns i olika styrkor. Allt från mild peeling till starkare peeling. Allt anpassas efter din hudtyp men framförallt önskat resultat. På Klinik Villastan erbjuder vi flera peeler i olika styrkor. Det bästa är att boka en konsultation innan din behandling, så kan vi avgöra vilken peeling som ger bäst resultat för just Dig. 

Resultat av kemisk peeling:

De aktiva syrorna, som appliceras på huden, skalar bort döda hudceller som täpper till porerna. Då stimuleras cellförnyelsen och huden får en bättre struktur. Det man vill uppnå med en kemisk peeling är en förbättring samt ”föryngring” av huden, jämnare hudton och även förbättra resultatet av andra kosmetiska behandlingar. Om man kombinerar kemisk peeling med andra behandlingar kan man uppnå fantastiska resultat. Kemisk peeling kan även hjälpa dem som lider av acne, rosacea och pigmentfläckar. Ofta behandlas man mer än en gång i en kur.

På Klinik Villastan i Borås utför vi en rad olika former av kemisk peeling med olika styrka. Boka tid för konsultation för att avgöra vilken peel som passar just dig. 

 

Känner du dig tveksam eller har frågor kring din behandling kan du läsa mer om våra vanligaste frågor och svar här. Vill du ha personlig rådgivning så finns vi alltid till hands, du hittar oss på Övre Kvarngatan 30 i Borås.

Maila oss på: info@klinikvillastan.se eller ring: 033-10 40 00