Läppar

fillers i läppar i borås
resultatet av fillers

Före och efter. Flera behandlingar har gjorts i kombination och bland annat läppar. 

fillers läppar – förstoring, kontur eller fukt

När vi åldras blir läpparna ofta tunnare och munnen upplevs ”snörpig” och ibland sur. Vävnaden förlorar volym och linjer uppstår även i läpparna. Detta leder också ofta till att mungiporna faller ner. En fylligare mun ger inte bara ett yngre, friskare och gladare intryck, utan ger också en boost av kvinnlighet. Fillers kan ge en tydligare amorbåge, så kallad konturering, och ger en mer definierad mun. Fillers kan också göra läpparna mer symmetriska, eller om man så vill, fylligare och större. Vi på Klinik Villastan kan, med hjälp fillers, på ett naturligt sätt återskapa förlorad volym eller förstora dina läppar. Allt efter dina önskemål. Vill du enbart ge läpparna en riktig fuktbehandling rekommenderas Skinbooster. En bra behandling inför den kalla årstiden.

Vad är fillers och vad kan man behandla?

När vi åldras tappar huden inte bara spänst utan även volym. Hyaluronsyra, som finns naturligt i huden, binder vatten och hjälper till att ge huden fukt huden inifrån. Hyaluronsyra är också en viktig faktor för att huden skall kunna producera kollagen och elastin. När vi blir äldre minskar produktionen av hyaluronsyra, huden blir torrare, förlorar volym och rynkor uppstår. Även viktnedgång kan vara en orsak till volymförlust i ansiktet. Ansiktets form och symmetri är viktigt för utseendet och ansiktskonturering med fillers innebär att återskapa volym på ett naturligt sätt. Det är snabbt och enkelt och man ser resultat direkt. Man kan behandla läppar, haka, käklinje, kindben, tinningar och mörka ringar/påsar under ögonen. På Klinik Villastan använder vi oss av Restylane och Teosyal. Det är preparat som är näst intill identiskt med kroppens egna hyaluronsyra och kan injiceras under huden för att släta ut rynkor, återskapa volym eller skulptera ansiktet.

Hur går behandlingen med fillers i läpparna till?

Behandling med fillers är en injektionsbehandling, och är oftast inte speciellt smärtsam. Gelén som injiceras innehåller bedövningsmedel och vi bedövar även huden om vi behandlar känsliga områden så som läppar. Resultatet syns direkt och effekten kvarstår 3-8 månader beroende på vilket område som behandlats. För att få ett mer hållbart och bestående resultat krävs påfyllnadsbehandling med fillers inom 3-6 månader. Behandlingen föregås alltid av en konsultation, därefter bokar vi en ny tid för din behandling. Behandlingen kan utföras när som helst på dagen och tar ca 30-45 minuter.

Före/efter din läppförstoring:

Före:
Behandlingen föregås ALLTID av en konsultation. Därefter bokar vi din tid. Du bör inte ha feber eller sjukdomskänsla i kroppen. Inte heller ha kvisslor eller finnar på injektionsområdet, eller pågående herpesinfektion. Du får heller inte vara gravid eller amma. Tänk på att inte använda läkemedel med acetylsalisylsyra, som Treo och Magnecyl, NSAID-preparat (Ipren) före behandlingen för att undvika uppkomst av blåmärken. Omega 3 får heller inte tas senare än två veckor före behandling. Om du intar blodförtunnande medicin konsultera alltid din läkare innan behandling med Restylane.

Efter:
Efter din behandling kan du bli svullen och ömhet och blåmärken kan uppstå. Detta försvinner vanligtvis efter ett par dagar, men kan också kvarstå i en vecka. Tryck eller massera inte på injektionsområdet, använd inte smink och du ska heller inte träna eller bada bastu innan svullnaden har lagt sig och huden har läkt.

Välkommen att boka din tid för konsultation och behandling med fillers hos oss på Klinik Villastan i Borås. 

 
läppförstoring klinik villastan
Klinik villastan i borås fillers läppar

Före och efter. Flera behandlingar har gjorts i kombination och bland annat läppar, men även kinder.

Känner du dig tveksam eller har frågor kring din behandling kan du läsa mer om våra vanligaste frågor och svar här. Vill du ha personlig rådgivning så finns vi alltid till hands, du hittar oss på Övre Kvarngatan 30 i Borås.

Maila oss på: info@klinikvillastan.se eller ring: 033-10 40 00