VITAMINDROPP

bättre hälsa med vitamindropp

Vitamindropp har många positiva hälsoeffekter. Ökad energinivå, snabbare återhämtning efter tex träning eller flygresor och stärkt immunförsvar. Vitaminerna kan även främja hjärnans normala funktion, vårt nervsystem och stödja kollagenproduktionen som bidrar till hälsosammare hud, hår och naglar. Vitamindropp är en intravenös behandling, där man tillför vätska i kombination med vitaminer direkt in blodbanan. Behandlingen  tar cirka 30-45 minuter. Under tiden kan du läsa en tidning eller vila i vår uppvärmda säng. 

fler fördelar med vitamindropp

En av fördelarna med intravenöst givna vitaminer jämfört med de vitamintillskott som man äter är att man får en högre dos av vitaminer direkt in i blodbanan, då de inte behöver passera mag-tarmkanalen. Det innebär att kroppen potentiellt kan ta upp en större mängd av vitaminerna och eventuellt också snabbare. Intravenös behandling med vitaminer och mineraler finns redan i stora delar av världen och är stort i exempelvis USA. 

Vi erbjuder två olika vitamindropp från Release Co. 

complex 

Complex innehaller:
Nikotinamid ( Vitamin B3)
Biotin (B7)
Folsyra (B9)
Tiamin (vitamin B1)
Riboflavin (vitamin B2)
Pyridoxin (vitamin B6)
Pantotensyra (Vitamin B5)
Askorbinsvra (vitamin C)
Cyanokobolamin (Vitamin B12)

multiplus

Multi Plus innehaller:
Retinol (Vitamin A)
Tiamin (Vitamin B1)
Riboflavin (Vitamin B2)
Pantotensyra (Vitamin B5)
Pyridoxin (Vitamin B6)
Biotin (Vitamin B8)
Folsyra (Vitamin B9)
Cyanokobolamin (Vitamin B12)
Askorbinsyra (Vitamin C)
Kolecalciferol (Vitamin D)
Alfa-tokoferol (Vitamin E)
Nikotinamid (Vitamin PP)

Känner du dig tveksam eller har frågor kring din behandling kan du läsa mer om våra vanligaste frågor och svar här. Vill du ha personlig rådgivning så finns vi alltid till hands, du hittar oss på Övre Kvarngatan 30 i Borås.

Maila oss på: info@klinikvillastan.se eller ring: 033-10 40 00