Face De Luxe

FACE DE LUXE – En lyxig ansiktsbehandling

En riktig lyxbehandling för både hud och själ. Vi börjar med grundlig, dubbel rengöring med efterföljande peeling. Därefter gör vi en syrabehandling för att avlägsna döda hudceller och få fram lystern i din hud och lättare portömning. Vi plockar dina bryn och färgar dem, och samtidigt får du en ögonbehandling. Avslutade specialmask som väljs av terapeuten samt massage av ansikte, nacke och axlar. Vi avslutar med produkter som passar din hud. I behandlingen ingår hudanalys och produktrekommendationer. 

En lyxig behandling som får din hud att stråla! Tid ca 75 min. Pris: 1 500 kr.

borttagning av milier

Milier är små vita knottror på huden. Det är talgkulor. Ofta sitter de under ögonen och liknad vita pormaskar. Till skillnad från pormaskar är milier helt inkapslade och saknar öppning. När vi tar bort milier skapar vi en öppning med en steril kanyl. Därefter kan vi avlägsna innehållet. Man ska inte klämma milier själv. Då kan man förvärra tillståndet och orsaka ärr.  I samband med din ansiktsbehandling kan vi även ta bort milier. 

 

Känner du dig tveksam eller har frågor kring din behandling kan du läsa mer om våra vanligaste frågor och svar här. Vill du ha personlig rådgivning så finns vi alltid till hands, du hittar oss på Övre Kvarngatan 30 i Borås.

Maila oss på: info@klinikvillastan.se eller ring: 033-10 40 00