Kemisk Peeling

Minska ålderstecken, reducera hudskador och pigmenteringar
med hjälp av kemisk peeling

Kemisk peeling är en effektiv behandling mot skador och pigmenteringar, men också effektivt när det kommer till hudföryngring. Kemisk peeling kan göras på ansikte, hals, nacke, dekolletage och händer, och är ett samlingsnamn för en rad olika behandlingar där aktiva ämnen läggs på huden för hudföryngring och hudförbättring. Kemisk peeling finns i en rad olika styrkor. Allt från mild peeling till starkare peeling. Allt anpassas efter din hudtyp men framförallt önskat resultat.På Klinik Villastan har vi en rad olika peelingar med olika effekter. Följ länkarna nedan för att läsa mer om våra olika peelingar:

Resultat av kemisk peeling:

PÅ KLINIK VILLASTAN ERBJUDER VI:


MILDA:

Stimulator Peel

Über Pro Peel

Milk Peel


STARKA:

PRX-T33

Cosmo Peel TCA


MOT PIGMENTERINGAR:

PRX-T33 Reverse Peel


HEMMABEHANDLING:

Zo Retinol Home Peel

Resultat av kemisk peeling:

Syrorna, som appliceras på huden, skalar bort döda hudceller som täpper till porerna. Då stimuleras cellförnyelsen och huden får en bättre struktur. Det man vill uppnå med en kemisk peeling är en förbättring samt ”föryngring” av huden och även förbättra resultatet av andra kosmetiska behandlingar. Om man kombinerar kemisk peeling med andra behandlingar kan man uppnå fantastiska resultat. Kemisk peeling hjälper även de som lider av acne och hyperpigmentering. Behandlingen föregås alltid av en konsultation då huden kräver förberedelse inför behandling i upp till 6 veckor. Även efterbehandling krävs tills huden har läkt. Behandlingen tar ca 30-90 minuter beroende på vilket resultat som ska uppnås. Ofta behandlas man mer än en gång i en kur.

Känner du dig tveksam eller har frågor kring din behandling kan du läsa mer om våra vanligaste frågor och svar här. Vill du ha personlig rådgivning så finns vi alltid till hands, du hittar oss på Övre Kvarngatan 30 i Borås.

Maila oss på: info@klinikvillastan.se eller ring: 033-10 40 00