Händer

 händer-behandla dina ålderstecken tidigt

Ofta framträder ålderstecken på händerna. Det kan vara slapp hud och ålderfläckar. Den finns en rad olika behandlingar att välja ibland om man vill föryngra sina händer. I kombination med våra behandlingar rekommenderas även våra hudvårdsprodukter med vetenskapligt bevisad effekt för ett ännu bättre resultat! Vilken behandling som passar just dig avgörs vid en kostnadsfri konsultation. 

Profhilo: Kraftfull hyaluronsyra läggs under huden med hjälp av ytliga stick. Hyaluronsyran ger en omedelbar fukt och startar upp hudens egen produktion av fukt och kollagen. En kur på 2 behandlingar. Läs mer om Profhilo här.

Restylane Skinbooster: Hyaluronsyra som injiceras under huden som små ”pärlor” över området. Ger fukt och kollagenstimulering. En kur på 2 behandlingar. Läs mer om Restylane Skinbooster här.

Dermapen: Många, små nålstick i huden startar upp hudens naturliga produktion av fukt och kollagen. En cocktail av vitaminer, antioxidanter och hyaluronsyra förs ner tillsammans med nålarna och ökar effekten. En kur på 4-6 behandlingar. Läs mer om Dermapen här.


Känner du dig tveksam eller har frågor kring din behandling kan du läsa mer om våra vanligaste frågor och svar här. Vill du ha personlig rådgivning så finns vi alltid till hands, du hittar oss på Övre Kvarngatan 30 i Borås.

Maila oss på: info@klinikvillastan.se eller ring: 033-10 40 00