Signature Treatment

SIGNATURE TREATMENT – En ansiktsbehandling som tar fram lystern i din hud

En komplett och grundlig behandling för både ansikte, hals och dekolletage som får dig att må riktigt bra! En sammansättning av effektiva ingredienser som mjukgör huden, verkar uppstramande, jämnar ut hudtonen och förebygger fina linjer och rynkor och skapar lyster. 

Vi börjar med en grundlig rengöring och efterföljande peeling. Därefter gör vi en syrabehandling för att avlägsna döda hudceller och få fram lystern i din hud. Vi gör även en portömning. Därefter formar och plockar vi dina bryn och ger dig en välgörande ansikts- och nackmassage. Till sist lägger vi en mask och avslutande produkter. I behandlingen ingår även hudanalys och produktrekommendationer. 

En lyxig behandling som får din hud att stråla. Tid ca 60 min. Pris 850 kr

borttagning av milier

Milier är små vita knottror på huden. Det är talgkulor. Ofta sitter de under ögonen och liknad vita pormaskar. Till skillnad från pormaskar är milier helt inkapslade och saknar öppning. När vi tar bort milier skapar vi en öppning med en steril kanyl. Därefter kan vi avlägsna innehållet. Man ska inte klämma milier själv. Då kan man förvärra tillståndet och orsaka ärr.  I samband med din ansiktsbehandling kan vi även ta bort milier. 

 

Känner du dig tveksam eller har frågor kring din behandling kan du läsa mer om våra vanligaste frågor och svar här. Vill du ha personlig rådgivning så finns vi alltid till hands, du hittar oss på Övre Kvarngatan 30 i Borås.

Maila oss på: info@klinikvillastan.se eller ring: 033-10 40 00