Hudvård

Hudvård

Utvecklingen går fort framåt när det gäller professionell hudvård. Man kan uppnå mycket bra resultat med egenvård, och rätt produkter ger förstärker också effekten på dina behandlingar. På Klinik Villastan arbetar vi med två olika varumärken, Zo Skinhealth, Nimue samt Dr K Dermal Health Care. Varumärken som ger fantastiska resultat. Kom gärna på en konsultation hos oss. Då kan vi rekommendera rätt produkter beroende på vilken hudtyp du har och vilka resultat du vill uppnå. 

För mer än 30 år sedan startade Dr. Zein Obagi konceptet frisk hud. Skräddarsydda och anpassade behandlingar och hudvårds-protokoll för att skapa en friskare och mer balanserad hud.  Med ZO® Skin Health har Dr. Obagi vidareutvecklat sitt arbete och etablerat nästa generation av terapeutiska produkter och behandlingar. Baserat på den allra senaste teknologin inom hudvård – bioteknologiska komplex, stamcellskomponenter från växtriket och flerfunktionella leveringssystem – har dessa produkter blivit utvecklats för att täcka alla behov för en frisk hud.  Produkter som håller huden aktiv och frisk. De vårdar, stärker huden, skyddar mot miljöskador och underhåller också resultatet av en medicinsk behandling. Läs mer om Zo Skinhealth här!

Nimue erbjuder avancerad hudvård med effektiva behandlingar och produkter med exceptionella ingredienser och vetenskapligt bevisade leveranssystem.

Som en av de främsta ledarna inom hudvårdsbranschen är Nimue välkända för sin överlägsna förståelse av huden och sina effektiva behandlingar för olika hudtillstånd. Nimue är globalt erkänd för sitt moderna hudklassificeringskoncept (miljöpåverkad hud hyperpigmenterad hud, problemhud & interaktiv hud) och sin unika filosofi baserad på fyra behandlingsgrundstenar (anti-age, återställande, anti-oxidanter & avancerat solskydd).

Läs mer om Nimues produkter här!

banbrytande hudvård med RHA

TEOXANE® erbjuder en expertserie mot åldrande. Kliniskt bevisad, inspirerad av estetisk medicin för att ta itu med de viktigaste hudproblemen: återfuktning, rynkor, fasthet, hudkvalitet samt ojämn pigmentering. 

Meline- professionell hudvård mot pigmenteringar

MeLine® är den första och enda hudvårdsserien som har specialiserat sig på behandling av ojämn hudton och mörka fläckar. Seriens sortiment inkluderar produkter för ansikte och kropp samt tar hänsyn till både ljusa och mörka hudtyper. Kliniska studier visar att MeLine® kan reducera en synlig ojämn hudton med upp till 90-95% i loppet av 60-90 dagar.*

 

En unik hudvårdsserie i framkant

Dr K Dermal Health Care är en hudvårdsserie med prebiotiska egenskaper, då de ökar tillväxten av goda bakterier – Moraxellaceae – som har anti-inflammatoriska egenskaper. Samtidigt har Dr K probiotika-liknande effekt som stärker barriärfunktionen och immunsystemet samt även balansen i hudens mikrobiom. För att uppnå denna effekt används en peptidteknologi. Hudvårdserien är särskilt framtagen för att stärka hudens barriärfunktion för personer som lever i stadsmiljö och påfrestande klimat. 

 

mii cosmetics- hudens välmående i fokus

Inspirerad av de specifika behoven hos skönhetssalonger, spa och deras kunder har Mii skapats speciellt för dig. Genom att kombinera de finaste ingredienserna med bärbara och vackra nyanser ger Mii dig självförtroendet skapa din egna, unika look med makeup av högsta kvalitet.

Mii erbjuder skräddarsydda borstar där finishen är gjord för hand, effektiva baser och primers för olika hudtyper och bärbara nyanser av ögon- och läpprodukter med mycket pigment i. Mii har även en ren mineralserie och specialprodukter som contouringpaletter, gelé eyeliners och illuminators.

 

Känner du dig tveksam eller har frågor kring din behandling kan du läsa mer om våra vanligaste frågor och svar här. Vill du ha personlig rådgivning så finns vi alltid till hands, du hittar oss på Övre Kvarngatan 30 i Borås.

Maila oss på: info@klinikvillastan.se eller ring: 033-10 40 00