Profhilo

ProFhilo behandling/Bioremodeling

PROFHILO är en injektionsbehandling med hyaluronsyra. Hyaluronsyra förekommer naturligt i kroppen och hjälper till att bibehålla fukt och bidra till kollagenproduktion. I takt med att huden åldras minskar produktionen av hyaluronsyra vilket gör att huden förlorar lyster och spänst samt att fina  linjer och rynkor uppstår. PROFHILO återskapar hudens depåer av fukt och hyaluronsyra. Syftet är att ge djup återfuktning av huden så därför har inte PROFHILO någon utfyllande/volymgivande effekt.

PROFHILO ger en omedelbar och långsiktig förbättring av hudens kvalité och struktur. Linjer minimeras och huden känns mer fast. Du upplever direkt en uppstramande känsla och den maximala effekten fås efter två månader. Behandlingen ger fina resultat på områden som tidigare varit svåra, så som hals, händer och armar. Den passar även ansikte och dekolletage, eller andra delar av kroppen.

behandlingen med ProFhilo

Med några få injektioner med fin tunn nål, appliceras PROFHILO precis under huden. Gel-konsistensen gör att den fördelas smidigt och jämnt. PROFHILO aktiverar produktion av elastin och kollagen vilket ger en smidigare, fastare och slätare hud. Behandlingen kan vara klar på en kvart. Ett riktigt bra resultat fås med två behandlingar med en månads mellanrum. För att bibehålla resultatet rekommenderas en behandling efter ytterligare fyra till sex veckor. Det är sedan bra att underhålla med behandling en till två gånger per år med helst ett halvår efter senaste behandling.

Efter behandlingen:

Huden kan upplevas lite röd och svullen. Är man känslig kan nåt blåmärke uppstå. Det är normalt och försvinner efter ett par dagar eller högst en vecka. Då hyarulonsyra är icke-animalisk behövs inga hudtester och risken för allergisk reaktion är minimal.

3 behandlingar med Profhilo. Bild nr 2 är tagen 2 månader efter den sista behandlingen. 

Känner du dig tveksam eller har frågor kring din behandling kan du läsa mer om våra vanligaste frågor och svar här. Vill du ha personlig rådgivning så finns vi alltid till hands, du hittar oss på Övre Kvarngatan 30 i Borås.

Maila oss på: info@klinikvillastan.se eller ring: 033-10 40 00