Dekolletage

Föryngra ditt dekolletage med våra effektiva behandlingar

Ett dekolletage utan rynkor och med en jämn hudton är fullt möjligt att uppnå idag. Vi har en rad olika behandlingar för att förbättra huden i dekolletaget. I kombination med våra behandlingar rekommenderas våra hudvårdsprodukter med vetenskapligt bevisad effekt för ett ännu bättre resultat! Vilken behandling som passar just dig avgörs vid en kostnadsfri konsultation. 

 

IPL i kombination med lätt kemisk peeling: Ger en fin och jämnhudton genom att exfoliera döda hudceller på ytan och behandla pigmenteringar. IPL stimulerar hudens egen produktion av kollagen och fukt och man får en finare och jämnare hudstruktur. Läs mer om IPL här.

Dermapen: Tusentals microkanaler skapas av Dermapennans nålar. Stimulerar cellbildning och huden ökar sin produktion av fukt och kollagen vilket ger en finare hudstruktur. Har även viss effekt på pigment. Oftast görs behandlingen i kombination med en lättare kemsik peeling för att öka effekterna ännu mer. Läs mer om Dermapen här.

Profhilo: Kraftfull hyaluronsyra injiceras i punkter över området. Hyaluronsyran kickar igång hudens egna system för produktion av kollagen och fukt. Ger en jämnare hudstruktur. Läs mer om Profhilo här.

Skinbooster: Hyaluronsyra injiceras i små pärlor över området. Hyaluronsyran kickar igång hudens egna system för produktion av kollagen och fukt. Ger en jämnare hudstruktur. Läs mer om Skinbooster här.

Zo Retinol Home Peel  – behandla med peeling hemma: ZO Retinol homepeel kit är ett perfekt kit för dig som vill jobba effektivt med huden hemma. Peelen ger en fantastisk lyster, en jämnare hudton och en anti-aging effekt. På Klinik Villastan har vi ett perfekt kit med allt du behöver. Huvudprodukten i kitet är ZO Radical Night Repair med 1% retinol. Peelen utförs som en hemmabehandling under 3-5 dagar och kan med fördel upprepas 2-4 gånger om året. Läs mer om Retinol Home Peel här. 

Välkommen att boka din behandling för ett vackrare dekolletage hos Klinik Villastan i Borås.

 

Känner du dig tveksam eller har frågor kring din behandling kan du läsa mer om våra vanligaste frågor och svar här. Vill du ha personlig rådgivning så finns vi alltid till hands, du hittar oss på Övre Kvarngatan 30 i Borås.

Maila oss på: info@klinikvillastan.se eller ring: 033-10 40 00