Föryngra ditt dekolletage

Föryngra ditt dekolletage med våra effektiva behandlingar

Ett dekolletage utan rynkor och med en jämn hudton är fullt möjligt att uppnå idag. Vi har en rad olika behandlingar för att förbättra huden i dekolletaget. I kombination med våra behandlingar rekommenderas våra hudvårdsprodukter med vetenskapligt bevisad effekt för ett ännu bättre resultat! Vilken behandling som passar just dig avgörs vid en kostnadsfri konsultation. 

 

IPL i kombination med lätt kemisk peeling: Ger en fin och jämnhudton genom att exfoliera döda hudceller på ytan och behandla pigmenteringar. IPL stimulerar hudens egen produktion av kollagen och fukt och man får en finare och jämnare hudstruktur. Läs mer om IPL här.

Plasmapen: En djupare och mer kraftfull behanling på grövre linjer mellan brösten. Små brännpunkter minskar grovheten i huden och kollagenstimuleringen sker djupare i huden. Läs mer om Plasmapen här.

Dermapen: Tusentals microkanaler skapas av Dermapennans nålar. Stimulerar cellbildning och huden ökar sin produktion av fukt och kollagen vilket ger en finare hudstruktur. Har även viss effekt på pigment. Oftast görs behandlingen i kombination med en lättare kemsik peeling för att öka effekterna ännu mer. Läs mer om Dermapen här.

Profhilo: Kraftfull hyaluronsyra injiceras i punkter över området. Hyaluronsyran kickar igång hudens egna system för produktion av kollagen och fukt. Ger en jämnare hudstruktur. Läs mer om Profhilo här.

Restylane Skinbooster: Hyaluronsyra injiceras i små pärlor över området. Hyaluronsyran kickar igång hudens egna system för produktion av kollagen och fukt. Ger en jämnare hudstruktur. Läs mer om Restylane Skinbooster här.

Välkommen att boka din behandling för ett vackrare dekolletage hos Klinik Villastan i Borås.

 

Känner du dig tveksam eller har frågor kring din behandling kan du läsa mer om våra vanligaste frågor och svar här. Vill du ha personlig rådgivning så finns vi alltid till hands, du hittar oss på Övre Kvarngatan 30 i Borås.

Maila oss på: info@klinikvillastan.se eller ring: 033-10 40 00