Milkpeel

milk peel dermaceutics-en mild behandling som boostar kollagenet

Milk Peel boostar kollagenproduktionen och stimulerar epidemis samtidigt som den förbättrar fina linjer och rynkor. Milk Peel reglerar oljig hud med förstorade porer och jämnar ut hudtonen. Bidrar även till att din dagliga hudvård får bättre effekt. Den här peelingen passar alla hudtyper och är enkelt och smidig att göra. Den är mild men lite flagning och rodnad kan förekomma någon dag efter behandling. För att uppnå ett ännu bättre resultat kombinera gärna Milk Peel med IPL eller Dermapen.

Före:
Behandlingen behöver inte föregås av en konsultation om inte du väljer att kombinera den med ytterligare någon behandling. På behandlingsdagen får du inte ha feber eller sjukdomskänsla i kroppen. I övrigt behöver man inte förbereda sig på den här behandlingen. 

Efter:
Du kan utan större besvär återgå till din vardag och den här behandlingen ger ingen eller liten flagning. Undvik direkt solljus.

VAD ÄR KEMISK PEELING? 

Kemisk peeling kan göras på ansikte, hals, nacke, dekolletage och händer, och är ett samlingsnamn för en rad olika behandlingar där aktiva ämnen, så som syror läggs på huden för att åstadkomma hudföryngring och hudförbättring. Kemisk peeling finns i olika styrkor. Allt från mild peeling till starkare peeling. Allt anpassas efter din hudtyp men framförallt önskat resultat. På Klinik Villastan erbjuder vi flera peeler i olika styrkor. Det bästa är att boka en konsultation innan din behandling, så kan vi avgöra vilken peeling som ger bäst resultat för just Dig. 

Resultat av kemisk peeling:

De aktiva syrorna, som appliceras på huden, skalar bort döda hudceller som täpper till porerna. Då stimuleras cellförnyelsen och huden får en bättre struktur. Det man vill uppnå med en kemisk peeling är en förbättring samt ”föryngring” av huden, jämnare hudton och även förbättra resultatet av andra kosmetiska behandlingar. Om man kombinerar kemisk peeling med andra behandlingar kan man uppnå fantastiska resultat. Kemisk peeling kan även hjälpa dem som lider av acne, rosacea och pigmentfläckar. Ofta behandlas man mer än en gång i en kur.

På Klinik Villastan i Borås utför vi en rad olika former av kemisk peeling med olika styrka. Boka tid för konsultation för att avgöra vilken peel som passar just dig. 

Känner du dig tveksam eller har frågor kring din behandling kan du läsa mer om våra vanligaste frågor och svar här. Vill du ha personlig rådgivning så finns vi alltid till hands, du hittar oss på Övre Kvarngatan 30 i Borås.

Maila oss på: info@klinikvillastan.se eller ring: 033-10 40 00