SKINBOOSTER MED RESTYLANE

restylane Borås
restylane skinbooster borås

Före och efter. Behandlingsområden: Ansikte och panna. Restylane Skinboosters Vital & Vital Light

Restylane Skinbooster är en injektionsbehandling som förbättrar hudens struktur och elasticitet. Hyaluronsyra injiceras under huden och återfuktar huden inifrån. Detta finns naturligt i huden, men med tiden försämras produktionen och huden blir torr och tappar sin spänst. Restylane Skinbooster behandlar din hud från insidan, återställer vätskebalansen och huden får lyster och mer energi. En behandling med Restylane Skinbooster handlar mer om vård, snarare än korrigering. Tunn och ömtålig hud blir fastare och tål vardagens prövningar bättre. Restylane Skinbooster kan också användas för att förebygga rynkor och har en viss effekt på tunna linjer på huden blir fylligare och stramas upp.

Behandlingen med Restylane Skinbooster

Hos oss på Klinik Villastan görs behandlingen i tre steg med några veckors mellanrum. Resultatet syns successivt under behandlingen och några månader efter sista behandlingen. Vi rekommenderar att en underhållsbehandling görs 2 gånger per år, för att bibehålla bästa effekt. Restylane Skinbooster kan även göras på läpparna, som då blir boostade med fukt, men också fylligare. Om du behöver naturlig lyster, mjukhet och djup återfuktning i huden är Restylane Skinbooster lösningen. En bra behandling inför den kallare årstiden.

Restylane är en svensk, väl dokumenterad produkt. Mer än 19 års forskning och 20 miljoner behandlingar gör att det är vetenskapligt bevisat att Restylane Skinboosters minskar ålderstecken.

Ofta gör vi en kombination av behandlingar för att uppnå bäst resultat och därför rekommenderar vi att behandlingen alltid föregås av en konsultation. Om det inte finns några hinder sker den ofta i samband med behandlingen. Behandlingen kan utföras när som helst på dagen och tar ca 30-60 minuter inklusive konsultation.

Restylane är en fantastisk produkt som kan användas för många olika typer av behandlingar. Bland annat rynkbehandlingar och volymbehandlingar så som ansiktsskulptering och läppförstoring.

Före/efter din skinbooster med Restylane:

Före:
Behandlingen föregås alltid av en konsultation. Du bör inte ha feber eller sjukdomskänsla i kroppen. Inte heller ha kvisslor eller finnar på injektionsområdet, eller pågående herpesinfektion. Du får heller inte vara gravid eller amma. Tänk på att inte använda läkemedel med acetylsalisylsyra, som Treo och Magnecyl, NSAID-preparat (Ipren) före behandlingen för att undvika uppkomst av blåmärken. Omega 3 får heller inte tas senare än två veckor före behandling. Om du intar blodförtunnande medicin konsultera alltid din läkare innan behandling med Restylane.

Efter:
Direkt efter din behandling kan du utan större besvär återgå till din vardag, viss ömhet och svullnad kan uppstå. Blåmärken kan uppstå vid injektionsområdet samt en lindrig klåda. Detta försvinner mestadels efter ett par dagar, men kan ibland kvarstå i en vecka. Tryck eller massera inte på injektionsområdet, du ska heller inte träna eller bada bastu innan svullnaden har lagt sig.

Borås restylanebehandling
före och efter skinbooster

Före och efter. Behandlingsområden: Ansikte, kinder, läppar och dekolletage. Restylane Skinboosters Vital & Vital Light

Känner du dig tveksam eller har frågor kring din behandling kan du läsa mer om våra vanligaste frågor och svar här. Vill du ha personlig rådgivning så finns vi alltid till hands, du hittar oss på Övre Kvarngatan 30 i Borås.

Maila oss på: info@klinikvillastan.se eller ring: 033-10 40 00