Deep Cleanse

Deep cleanse- en grundlig rengöring för fet och oren hud

Känns din hud fet eller oren? Då är den här behandlingen lämplig för Dig. I denna behandling fokuserar vi på att rengöra på djupet och balansera huden. Vi börjar med grundlig rengöring med efterföljande peeling och portömning. Därefter gör vi en syrabehandling för att avlägsna döda hudceller och få fram lystern i din hud. Till sist lägger vi en mask anpassad efter din hud samt avslutande produkter som balanserar huden. I behandlingen ingår hudanalys och produktrekommendationer. 

Tid ca 75 min. Pris 995 kr.

borttagning av milier

Milier är små vita knottror på huden. Det är talgkulor. Ofta sitter de under ögonen och liknad vita pormaskar. Till skillnad från pormaskar är milier helt inkapslade och saknar öppning. När vi tar bort milier skapar vi en öppning med en steril kanyl. Därefter kan vi avlägsna innehållet. Man ska inte klämma milier själv. Då kan man förvärra tillståndet och orsaka ärr.  I samband med din ansiktsbehandling kan vi även ta bort milier. 

 

 

Känner du dig tveksam eller har frågor kring din behandling kan du läsa mer om våra vanligaste frågor och svar här. Vill du ha personlig rådgivning så finns vi alltid till hands, du hittar oss på Övre Kvarngatan 30 i Borås.

Maila oss på: info@klinikvillastan.se eller ring: 033-10 40 00