Microgold

MICROGOLD – MICROCHANNELING

Microgold är en produkt som används för att slussa ner produkter i huden med hjälp av små, små nålar. Dessa nålar, tunnare än ett hårstrå skapar microkanaler där serum kan föras in i huden. Microgold behandlingen skapar små, nästan osynliga hål i huden, som låter Botox, hyaluronsyra, vitaminer och andra ingredienser tran in i huden på det djup där de gör nytta och skapar långvarig effekt. Hade tar till sig tillväxtfaktorerna och reagerar genom att börja förnya sig med hjälp av sin egen läkningsprocess.  Rätt produkt som förs in i huden avgörs av vad man vill åtgärda, såg Microgold kombineras med olika produkter. Vi kan specialanpassa serum och cocktails av ingredienser som passar just dig och dina behov. 

Detta gör Microgold:

  • Jämnar och slätar ut huden
  • Förbättrar ytliga acneärr
  • Förbättrar resultatet av laserbehandlingar 
  • Bleker pigmenteringar
  • Drar ihop porer (med hjälp av Botox) 
Behandlingen kan utföras i en kur med 3-4 veckors mellanrum. Resultatet syns efter 1-2 veckor. Behandlingen  är säker och smärtfri. De små micrpokanalrena återslutsinom en timme och infektioner är därmed ovanligt. Rent guld har också hög biokompalitet med huden och minskar irritation och allergisk reaktion. 

Känner du dig tveksam eller har frågor kring din behandling kand du läsa mer om våra vanligaste frågor och svar här. Vill du ha personlig rådgivning så finns vi alltid till hands.

Maila oss på: info@klinikvillastan.se eller ring 033-10 40 00