Stimulator Peel

Stimulator Peel – en mildare Peel som ger lyster och hudförbättring

Stimulator Peel är en mildare kemisk peeling som bidrar till en fastare hud, dämpar pigmenteringar och reducerar fina linjer och rynkor. Denna peeling innehåller mandelsyra, mjölksyra, citrussyra och kojicsyra och ger huden en mild exfoliering (avlägsnande av döda hudceller). Huden kommer kännas klarare, mjukare och smidigare. Stimulator Peel bör utföras i en kur på 5 ggr med 2-4 veckors mellanrum för bästa effekt och resultat. Stimulator Peel passar alla hudtyper, går snabbt att utföra och har snabb återhämtning utan flagning. För att uppnå ett ännu bättre resultat kombinera gärna Stimulation Peel med hemvårdsprodukter som underhåller resultatet.

Före:
Behandlingen behöver inte föregås av en konsultation om inte du väljer att kombinera den med ytterligare någon behandling. För bästa resultat rekommenderas att man använder hemvårdsprodukter från Zo Skin Health. På behandlingsdagen får du inte ha feber eller sjukdomskänsla i kroppen. I övrigt behöver man inte förbereda sig på den här behandlingen. 

Efter:
Du kan utan större besvär återgå till din vardag och den här behandlingen ger ingen eller liten flagning. Undvik direkt solljus ca 1v efter behandlingen samt använd solskydd. 

VAD ÄR KEMISK PEELING? 

Kemisk peeling kan göras på ansikte, hals, nacke, dekolletage och händer, och är ett samlingsnamn för en rad olika behandlingar där aktiva ämnen, så som syror läggs på huden för att åstadkomma hudföryngring och hudförbättring. Kemisk peeling finns i olika styrkor. Allt från mild peeling till starkare peeling. Allt anpassas efter din hudtyp men framförallt önskat resultat. På Klinik Villastan erbjuder vi flera peeler i olika styrkor. Det bästa är att boka en konsultation innan din behandling, så kan vi avgöra vilken peeling som ger bäst resultat för just Dig. 

Resultat av kemisk peeling:

De aktiva syrorna, som appliceras på huden, skalar bort döda hudceller som täpper till porerna. Då stimuleras cellförnyelsen och huden får en bättre struktur. Det man vill uppnå med en kemisk peeling är en förbättring samt ”föryngring” av huden, jämnare hudton och även förbättra resultatet av andra kosmetiska behandlingar. Om man kombinerar kemisk peeling med andra behandlingar kan man uppnå fantastiska resultat. Kemisk peeling kan även hjälpa dem som lider av acne, rosacea och pigmentfläckar. Ofta behandlas man mer än en gång i en kur.

På Klinik Villastan i Borås utför vi en rad olika former av kemisk peeling med olika styrka. Boka tid för konsultation för att avgöra vilken peel som passar just dig. 

Känner du dig tveksam eller har frågor kring din behandling kan du läsa mer om våra vanligaste frågor och svar här. Vill du ha personlig rådgivning så finns vi alltid till hands, du hittar oss på Övre Kvarngatan 30 i Borås.

Maila oss på: info@klinikvillastan.se eller ring: 033-10 40 00