Hudterapeutens val

HUDTERAPEUTENS VAL- En skräddarsydd behandling för just Dig

Om du har svårt att avgöra vilken behandling som passar dig bäst, bokar du denna! En skräddarsydd behandling anpassad efter din hud och det du vill ha hjälp med. Med vår erfarenhet och kompetens kommer vi tillsammans fram till vad passar dig och din hud bäst. I behandlingen ingår hudanalys och produktrekommendationer. Behandlingen blir en kombination av flera olika behandlingar. Till exempel så kan den innehålla kemisk peeling, ipl-behandling, dermapen-behandling och/eller diatermi, allt efter vad vi ser att just du behöver. Det kan också vara avlägsnande av små ytliga kärl, pigmenteringar eller hudvårtor. En komplett och anpassad behandling! 

borttagning av milier

Milier är små vita knottror på huden. Det är talgkulor. Ofta sitter de under ögonen och liknad vita pormaskar. Till skillnad från pormaskar är milier helt inkapslade och saknar öppning. När vi tar bort milier skapar vi en öppning med en steril kanyl. Därefter kan vi avlägsna innehållet. Man ska inte klämma milier själv. Då kan man förvärra tillståndet och orsaka ärr.  I samband med din ansiktsbehandling kan vi även ta bort milier. 

Priset varierar och beror på vilken behandling som kommer att utföras. Tid ca 75 min. Pris från 1 300 kr.

 

Känner du dig tveksam eller har frågor kring din behandling kan du läsa mer om våra vanligaste frågor och svar här. Vill du ha personlig rådgivning så finns vi alltid till hands, du hittar oss på Övre Kvarngatan 30 i Borås.

Maila oss på: info@klinikvillastan.se eller ring: 033-10 40 00