Pedikyr

PEDIKYR- GER DIG EN RIKTIGT SKÖN KÄNSLA AV VÄLBEFINNANDE

Att sköta sina fötter är en lyx att unna sig. Otroligt välgörande för fötterna, och för själen. Pedikyr innebär fotvård och det är i princip samma sak som manikyr fast för fötterna. Genom att regelbundet göra pedikyr minskar risken för sprickor och svåra förhårdningar som leder till obehag och smärta. Det kan också förhindra nagelsjukdomar och andra nagelproblem. På Klinik Villastan avlägsnar vi förhårdnader och rensar nagelplattan. Fuktgivande produkter tillförs och behandlingen avslutas med en härlig massage. Vill du ha ett nagellack så ingår det också.

gellack om du vill vara extra fin

Hos oss på Klinik Villastan kan du även få gellack. Gellack är en speciellt nagellack som härdar och sitter kvar på nageln tills det växer ut. Extra smidigt och hållbart på sommaren om man går mycket barfota. Efter ca tre veckor behöver man göra om behandlingen.  

Välkommen att boka din pedikyr hos Klinik Villastan i Borås. 

Känner du dig tveksam eller har frågor kring din behandling kan du läsa mer om våra vanligaste frågor och svar här. Vill du ha personlig rådgivning så finns vi alltid till hands, du hittar oss på Övre Kvarngatan 30 i Borås.

Maila oss på: info@klinikvillastan.se eller ring: 033-10 40 00