Trådning

TRÅDNING

Trådning/Threading är en tusenårig gammal tradition från Persien. Det är en effektiv metod för att ta bort  hårväxt hos både kvinnor och män. Vi behandlar ansiktet – t ex för formning av bryn, borttagning av fjun/hår på hakan, överläppen eller hela ansiktet. I Sverige  populariteten ökar för var dag och fler visar intresse för denna urgamla metod.

Trådning i ansiktet tar inte bara bort fjun eller hårväxt utan stimulerar även blodcirkulationen i ansiktet. Det fungerar som en peeling och har en föryngrande effekt som gör att man får mindre rynkor. Dessutom så sitter make-up bättre och man får en bättre och jämnare solbränna.

För att uppnå bästa resultat så använder man en ren, tunn, tvinnad bomullstråd. Man tvinnar tråden som sedan läggs på huden där håren ska avlägsnas. Den tvinnade delen dras sedan ihop så den rycker ut håren från roten. Man fortsätter på samma sätt tills dess att man uppnått önskad resultat. Smärtkänslan är otroligt individuell. Vissa upplever det som behagligt och så pass rogivande att de nästan somnar. Precis som med alla hårborttagningstekniker kan det i enstaka fall leda till hårsäcksinflammation.

Känner du dig tveksam eller har frågor kring din behandling kan du läsa mer om våra vanligaste frågor och svar här. Vill du ha personlig rådgivning så finns vi alltid till hands, du hittar oss på Övre Kvarngatan 30 i Borås.

Maila oss på: info@klinikvillastan.se eller ring: 033-10 40 00