Läppförstoring

Före och efter. Flera behandlingar har gjorts i kombination och bland annat läppar. 

När vi åldras eller går ner i vikt tappar huden inte bara spänst utan även volym. Läpparna blir ofta tunnare och munnen upplevs ”snörpig” och ibland sur. Linjer uppstår på överläppen och mungipan faller ner. En fylligare mun ger inte bara ett yngre, friskare och gladare intryck, utan ger också en boost av kvinnlighet. En tydligare amorbåge, så kallad konturering, ger en mer definierad mun, som många upplever blir enklare och roligare att sminka.

Vi på Klinik Villastan kan, med hjälp av Restylane, på ett naturligt sätt återskapa förlorad volym eller förstora dina läppar. Allt efter dina önskemål. Restylane är ett preparat som är näst intill identiskt med kroppens egen hyaluronsyra. Det injiceras under huden för att skapa volym men också för att tillföra fukt. Det är ett svenskt väldokumenterat preparat och mer än 19 års forskning ligger bakom de produkter vi använder idag. Restylane är en fantastisk produkt som kan användas för många olika typer av behandlingar. Till exempel  rynkbehandlingar och ansiktsskulptering. Om du behöver djup återfuktning i huden och framförallt läpparna, är Restylane Skinbooster lösningen. En bra behandling inför den kallare årstiden.

Konturering med läppförstoring

Gelén som injiceras innehåller bedövningsmedel och vi bedövar även området på huden. Resultatet syns direkt och effekten kvarstår 3-12 månader, beroende på utgångsläget, men ibland längre. För att få ett mer hållbart och bestående resultat krävs påfyllnadsbehandling inom 3-6 månader.

Vi rekommenderar att behandlingen alltid föregås av en konsultation. Om det inte finns några hinder sker den ofta i samband med behandlingen. Behandlingen kan utföras när som helst på dagen och tar ca 30-60 minuter inklusive konsultation. Inom 2 veckor kommer du på ett återbesök, då vi kontrollerar att allt ser bra ut.

Se före- och efterbilder

Före/efter din läppförstoring:

Före:
Du bör inte ha feber eller sjukdomskänsla i kroppen. Inte heller ha kvisslor eller finnar på injektionsområdet, eller pågående herpesinfektion. Du får heller inte vara gravid eller amma. Tänk på att inte använda läkemedel med acetylsalisylsyra, som Treo och Magnecyl, NSAID-preparat (Ipren) före behandlingen för att undvika uppkomst av blåmärken. Omega 3 får heller inte tas senare än två veckor före behandling. Om du intar blodförtunnande medicin konsultera alltid din läkare innan behandling med Restylane.

Efter:
Direkt efter din behandling kan du utan större besvär återgå till din vardag, viss ömhet och svullnad kan uppstå. Blåmärken kan uppstå vid injektionsområdet samt en lindrig klåda. Detta försvinner mestadels efter ett par dagar, men kan ibland kvarstå i en vecka. Tryck eller massera inte på injektionsområdet, du ska heller inte träna eller bada bastu innan svullnaden har lagt sig.

Före och efter. Flera behandlingar har gjorts i kombination och bland annat läppar, men även kinder.

Känner du dig tveksam eller har frågor kring din behandling kand du läsa mer om våra vanligaste frågor och svar här. Vill du ha personlig rådgivning så finns vi alltid till hands.

Maila oss på: info@klinikvillastan.se eller ring 033-10 40 00