Sunekos

sunekos-effektiv behandling mot påsar under ögonen utan kirurgi

Sunekos är en injektionsbehandling där man tagit tillvara på de unika egenskaperna hos aminosyror och dess synergier med hyaluronsyra för att återställa hudens kvalitet och balans.

Sunekos unika formula har genom studier visat sig kunna stimulera fibroblasterna i dermis som reproducerar både kollagen och elastin, vilket är två viktiga element för hudens cellförnyelse. Tack vare denna process motverkar Sunekos åldrandet på ett naturligt sätt och med hänsyn till din naturliga ansiktsform.

Du kan behandla…

  • Ansikte
  • Ögon (påsar och hålighet)
  • Hals
  • Dekolletage
  • Händer

Resultatet brukar hålla i ca 6 månader beroende på hudkvalitet. Sunekos rättar till och förbygger tecken på åldrande. Sunekos är den enda naturliga produkten inom estetisk medicin som stimulerar produktionen av kollagen samt elastin samtidigt som den återställer volymförlust och förbättrar hudens elasticitet på ett naturligt sätt.

Behandlingen tar ca 15 minuter och du kan återgå till normala aktiviteter direkt efter. Behandlingen utförs oftast i en kur om 3-4 gånger under en period på mellan 3-4 veckor. 

 

Känner du dig tveksam eller har frågor kring din behandling kan du läsa mer om våra vanligaste frågor och svar här. Vill du ha personlig rådgivning så finns vi alltid till hands, du hittar oss på Övre Kvarngatan 30 i Borås.

Maila oss på: info@klinikvillastan.se eller ring: 033-10 40 00