Nimue behandling

Nimue-produkterna skapades ursprungligen 1994 med inriktning på den medicinska marknaden och främst för pre- och postoperativ användning. Nimue har sedan dess utvecklats till ett globalt erkänt märke. Främst för sin innovativa formula och spetsteknologi baserad på kombinationen av speciella ingredienser och vetenskapligt bevisade leveranssystem. De är välkända för sin förståelse för huden och effektiva behandlingar av olika hudtillstånd. De professionella behandlingsprodukterna tillför optimala koncentrationer av farmaceutiska näringsämnen, spetsteknologiska antioxidanter, phytoceutikala produkter av överlägsen kvalitet, peptider och andra kraftfulla ingredienser där de behövs mest – under hudytan för att aktivt förbättra hudens välbefinnande och utseende. Nimue är känt för sitt moderna hudklassificeringskoncept (miljöpåverkad hud, hyperpigmenterad hud, problemhud, interaktiv hud) och sin filosofi baserad på fyra behandlingsgrundstenar:

Föryngring,  Återställande, Antioxidering, Solskydd

Våra ansiktsbehandlingar med Nimue

Nimue expressbehandling – 30 min

Djuprengörande behandling med enzympeeling under ånga och massage, där AHA anpassas efter hudens behov. Avslutande behandling med produkter för återuppbyggnad och fukt. Perfekt ”quick-fix” för en torr och glanslös hud, eller som kurbehandling för ett mer långsiktigt hudföryngrande resultat.

Nimue timmen – 60 min

Denna behandling är djuprengörande. Du får en enzympeeling under ånga och massage där AHA anpassas efter hudens behov. Formning av bryn ingår. Medan ansiktsmasken verkar får du en avslappnande massage av axlar eller händer. 

Nimue för oren hud – 75 min

Denna behandling är effektiv och djuprengörande. Du får en enzympeeling under ånga och massage där AHA anpassas efter hudens behov, samt en portömning som tar bort alla orenheter. Brynplockning ingår och medan ansiktsmasken verkar får du en avslappnande massage av axlar eller händer.

Känner du dig tveksam eller har frågor kring din behandling kand du läsa mer om våra vanligaste frågor och svar här. Vill du ha personlig rådgivning så finns vi alltid till hands.

Maila oss på: info@klinikvillastan.se eller ring 033-10 40 00